vrijdag 27 maart 2009

Onze eerste nacht en dag

Inmiddels weten jullie het al: wij zijn goed aangekomen !!!
(Bedankt voor de reacties die we al konden lezen!)


Nog even een kort verslagje:


Nadat we aan de school vertrokken, ging het eerst richting ’t Populiertje en dan nog naar Sint-Truiden. Daarna waren we eindelijk compleet en konden we echt vertrekken. Precies om middernacht stopten we in Luxemburg voor een laatste plaspauze en 5 uur later waren we al in Basel. Daarna begon het stilaan licht te worden en konden we van het Zwitserse landschap genieten. Het meer van Genève was “wauw zo groot” en eenmaal op de bergflanken konden we een kudde gemzen en zelfs 2 herten van dichtbij waarnemen.
Het had al de hele weg geregend en hard gewaaid, maar toen we in Saint-Luc aankwamen klaarde het plots op. Onze zonnige snoeten deden de wolken verdwijnen !
Nadat de kamers in orde gebracht waren, gingen we nog even een luchtje scheppen en dan konden we aanvallen op het middagmaal. Daarna namen we een kleine siësta en gingen we weer naar buiten om te ravotten in de sneeuw. Na het vieruurtje mochten we ons skimateriaal passen. Het duurde allemaal een beetje langer dan voorzien, maar we waren nog net op tijd in de eetzaal voor het avondmaal : aspergesoep, kalkoengebraad met frietjes en chocolademousse !!!

Nu gaan we onze dagboeken nog invullen, een lekkere douche nemen en dan van een welverdiende nachtrust genieten !

Groetjezzzzzzzz...

4 opmerkingen:

  1. Leuk om wat nieuws te lezen! Maak er maar een superformidastische sneeuwvakantie van en vergeet niet volop te genieten van deze toffe tijd zou ik zo zeggen... Ligt er veel sneeuw?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geniete een MAX van Uw eerste dag skiëen en eet niet te veel chocolademousse ;).

    Dominique & Marc

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt allemaal supergoed, ik word er zelfs een beetje jaloers van :-)
    Veel plezier!!!

    Nancy & Dirk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo allemaal,

    Als we dit zo lezen dan hebben we spijt dat wij hier nu in het bijzonder natte Belgie zitten :-). Hopelijk hebben jullie al een hele tijd op de latten kunnen staan vandaag zonder al teveel schrammen en builen! Want Brent die kan er iets van! Allemaal nog veel plezier gewenst!

    Tante en Tonton van Brent Ringoet.

    BeantwoordenVerwijderen